Akçakoca'daki bu tesis Boluluların olacak

Akçakoca'daki bu tesis Boluluların olacak Akçakoca'daki bu tesis Boluluların olacak
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Akçakoca’da Boluluların gidebilecekleri bir kamp yeri ve tesisi olacağını duyurdu. Özcan projeye ilişkin, “Kendine ait havuzu, kendine ait plajı olan bu tesisimizde çok sayıda gencimizi, ihtiyaç sahibi ailemizi Bolu Belediyesi olarak ağırlayacağız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Akçakoca Tesisleri Projesi’nin detaylarını belli oldu. Özcan, Boluluları denizle buluşturacak projenin detaylarını paylaştı. Akçakoca ilçesinde tahsisi Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde olan denize sıfır tesis, Bolu Belediyesi yapacağı tadilat sonrası Boluluların hizmetine sunulacak. Tesis özellikle gençleri ve ihtiyaç sahibi aileleri ağırlayıp denizle buluşturacak.

“Gençlerimizi, ihtiyaç sahibi ailelerimizi ağırlayacağız”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Akçakoca Tesisleri Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Bolu’nun bir denizi yok, buna da bir çözüm ürettik. Akçakoca’da eski MTA Tesisleri şuanda Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilmiş durumda. Ama burası yıllardır kullanılmıyor, atıl durumda. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızla konuştuk, inşallah seçimlerden sonra seçildiği takdirde oradaki tesiste bir tadilat gerçekleştireceğiz. Kendine ait havuzu, kendine ait plajı olan bu tesisimizde çok sayıda gencimizi, ihtiyaç sahibi ailemizi Bolu Belediyesi olarak ağırlayacağız.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler